09 July, 2015

Neorganizovan rad

Poslednjih nekoliko nedelja je bilo veoma malo organizovanog rada.
Završila  sam nekoliko projekata, počinjala druge bez da ih završim, odlutala od onog što mi treba i što je naručeno, ukratko veoma kaotično i bez pravih rezultata.
Pošto kažu da je spoznaja prvi korak ka poboljšanju a ja sam i te kako svjesna propuštenog vremena tj. radila sam sve drugo osim onog što zapravo stoji ispred mene i treba/želim da uradim.
Glavni i najveći izazov je prekrivač od teksas platna tj. kockica sašivenih u nešto veliko cca. 2 x 1,6 m.
Nisam ga slikala i neću sve dok ga ne završim u potpunosti. radim ga kao usputni projekt već skoro pola godine ali baš zato što je tako zahtjevan uvijek ga ostavljam sa strane da pričeka!!! O tome drugom prilikom.
Sada nekoliko torbi koje su nastale nešto po narudžbi, nešto kao rezultat trenutnog raspoloženja.
 Maskirno platno, hiljadu mogućnosti za kombinovanje. Kod ove sam podstavila još jedan sloj čvrste tkanine tako da je torba izuzetno stabilna, održava oblik ali nije kruta. Mnogo pažnje sam posvetila detaljima i izradi.


 Ova mala ljepotica je nastala kao rezultat slaganja raznih komada teksasa i malo pamuka sa tufnicama koji mi je ostao od jednog prekrivača. Tako lijep materijal jednostavno moram do zadnjeg cm2 upotrijebiti.

 Mislila sam da se meni samo svidjaju ove kombinacije ali prodala sam je čim sam je objavila!!!!
 Valika XXL torba sa aplikacijama, bila je  veoma interesantna za izradu, samo su mi bolje fotografije na f-book-u ostale. U ostalom sve moje torbe možete naći na mom  profilu f-b .


 Ostale torbe su veoma velikog formata i radim ih po narudžbi. Veoma ih volim jer imam veoma kvalitetan teksas na raspolaganju tako da je unaprijed zagarantovan uspjeh.


 - malo smo se igrali sa novim oblicima